Eva Sabater; "A l'estranger hi ha sortides, sortir a fora és un extra que després podem aprofitar a casa"

La directora de TRAVEL WORK, Eva Sabater, ha participat a Igualada a les primeres Jornades d'Ocupació organitzades per la Unió Empresarial de l'Anoia, que porten per nom Prepara't.

Davant d'un públic molt interessat en la matèria, Eva Sabater ha explicat com va néixer l'empresa Travel Work i com ha anat evolucionant durant aquests últims anys.

Sabater ha explicat els diferents programes que dirigeix des de Travel Work i ha anomenat diferents experiències de clients que han passat per l'empresa.

La directora de Travel Work ha estat explicant els diferents programes i fins i tot el cost d'aquests. Ha explicat amb nombrosos casos reals la imporància d'invertir uns diners i un temps per sortir a l'estranger a millorar l'idioma i a adquirir experiències professionals. Sabater ha reconegut que "a l'estranger hi ha sortides, sortir a fora és un extra que després podem aprofitar a casa".

Amb aquesta declaració la directora de Travel Work es referia a la importància cabdal que té diferenciar-se davant els competidors, ja sigui en un procés de selecció o en l'entorn professional.

Finalment, Eva Sabater, ha declarat que "ara ens hem de reinventar, hem de buscar l'eina per veure quins serveis podem oferir a les empreses", arran d'aquesta declaració a explicat que el programa a la Xina és molt interessant, ja que es practica idiomes, adquireixes una experiència única i pots aprofitar per fer contactes que més endavant podràs utilitzar per seguir creixent professionalment.

Més informació dels programes Travel Work




No hay comentarios:

Publicar un comentario