TRAVEL WORK al Fòrum de Talent de Tecnocampus

La setmana passada TRAVEL WORK va estar present al Fòrum de Talent que organitza  Tecnocampus a Mataró.

Al fòrum es van presentar projectes d’emprenedoria i projectes com la nostra agència, pensats per impulsar la carrera professionals de joves emprenedors, que volen millorar el seu idioma estranger, que volen adquirir experiències de valor afegit, treball internacional...

Aquest Fòrum ha estat una important oportunitat per generar sinèrgies entre emprenedors i donar a conèixer nous projectes empresarials.

D’altra banda, al mateix Fòrum del Talent vam coincidir amb una exparticipant de TRAVEL WORK, al programa de pràctiques professionals que actualment està participant en una aventura empresarial.

La Marta de TRAVEL WORK es va trobar amb la Lucia Fleta, ex participant del programa de pràctiques professionals a Anglaterra, (va col·laborar a una empresa com a creativa), una jove emprenedora que actualment està involucrada en el projecte Wineys, una empresa creativa de dos estudiants del Tecnocampus que es dedica a crear merchandising  desenfadat sobre el món del vi, però amb una mirada completament nova, amb unes mascotes basades en les diferents varietats del raïm i altres elements vinculats a l’enologia.

Informació Wineys

No hay comentarios:

Publicar un comentario