Primera experiència Internacional, Devon
Hola TRAVEL WORK,
Sóc la Natalia, estudiant de Periodisme, i vaig marxar a Devon aquest estiu amb el vostre programa.
L'experiència ha sigut increíble: gent nova, diferents cultures, idioma, altres maneres de treballar i, sobretot, la meva primera experiència sola a l'estranger.
A la tornada he escrit un article per un diari digital al que col.laboro, amb experiències d'alguns estudiants.
Gràcies per tot, estem en contacte per futurs projectes.
Natalia Lázaro
ARTICLE: Joves Internacionals
Truman Capote deia que totes les persones tenen la disposició de treballar creativament. El què passa és que algunes no se n’adonen mai. Són joves, són inquiets i tenen un objectiu clar: la situació actual és aterridora, però la lluita per fer-se un forat dins del mercat laboral és, en ella mateixa, una fita individual i possible. El lema? “Si al meu país no hi ha feina la vaig a buscar fora”. Més clar, aigua.
Viatgem a Devon, un comtat del sud-oest d’Anglaterra convertit en un gran focus d’estudiants estrangers. Edats compreses entre els dinou i els trenta anys. Estudiants procedents d’arreu del món (Espanya, Alemanya, França, Itàlia…). Alguns en busca de treball remunerat i d’altres millorant l’idioma o fent pràctiques professionals. Com sempre però, n’hi ha alguns que fins i tot s’atreveixen combinant treball i estudis alhora. Perquè aquí el salari no és la motivació principal. Aquí el que interessa és adquirir experiència i potenciar les teves capacitats dins l’empresa, bé per llançar-se al mercat internacional, o bé per aportar estratègies de tornada al país d’origen de cada estudiant.
Quedem a Torquay i els joves m’expliquen les seves experiències mentre fem un volt rodejant el port del poble. La Queralt té dinou anys, està estudiant Cinema i Televisió a Barcelona i ha estat fent pràctiques a la productora MGV Productions de Torquay: “Penso que marxar a l’estranger és una doble oportunitat”, dispara. “En primer lloc, omplir el CV amb una feina relacionada amb el teu sector és quelcom important i, d’altra banda, la rapidesa amb la que es millora l’anglès al conviure amb persones natives és fascinant” afegeix. Ella, al igual que en Sergio, un noi de València que està estudiant Publicitat i Relacions Públiques, han programat l’estada a través de l’empresa catalana Travel Work. Es tracta d’una organització que fa d’intermediària entre el país d’origen de l’estudiant i el de destí i s’encarrega de que la persona marxi amb treball i lloc de residència assignades. (...)
Segueix llegint l'article de la Natàlia a Intocable Digital
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario