Eva Sabater: “Tant de bo tots treballéssim a Finlàndia”

Amb aquesta declaració començava l'entrevista que el Diari ARA li va fer diumenge a l'Eva Sabater, que reconeixia que a altres paisos estrangers s'hi treballa molt bé.

És per exemple el cas que ens citava a l'entrevista, Finlàndia. On la duració mínima d'una baixa maternal és de 37 setmanes a l'any, lluny de les 14 setmanes fixades, com a mínim, a altres paisos de l'eurozona...

I és que el passat diumenge 26 la directora i fundadora de TRAVEL WORK, Eva Sabater, va aparèixer al Diari Ara xerrant amb la naturalitat que la caracteritza. 

La periodista Andrea Rodés, va entrevistar la directora de TRAVEL WORK, que va aprofitar per explicar les vivències d'aquests 20 anys de feina, l'evolució de l'empresa i l'evolució dels seus clients.

Amb el pas del temps TRAVEL WORK ha anat evolucionant al costat dels seus clients per tal d'oferir serveis de qualitat totalment adaptats a les necessitats d'aquests.

Abans de la crisi la majoria de participants buscaven marxar a l'estranger per millorar el seu idioma, en plena crisi molts optaven per marxar a treballar fora i actualment, a part dels participants que cerquen millorar l'anglès o sortir a treballar, hi ha molts estudiants o post estudiants que cerquen pràctiques professionals a l'estranger per diferenciar el seu cv i estar més preparats i diferenciats de cara al futur.

Durant aquests 20 anys d'experiència l'agència ha viscut moltes aventures, en primera persona o al costat dels seus participants. Avui més que mai TRAVEL WORK segueix sent una brillant opció per adquirir experiència laboral, per perfeccionar les habilitats idiomàtiques, les tècniques professionals en altres Estats, fer contactes... o fins hi tot auto realitzar-se com a persona participant en un dels programes de voluntariat.

Llegeix l'entrevista sencera

No hay comentarios:

Publicar un comentario